Egyéni coaching

Alkosd meg Önmagad – Komplex átalakulás útja

A sikeres emberek egyik közös tulajdonsága a folyamatos fejlődés, a változás és változtatás el nem múló lendülete. Ha készen állsz a változásra, most itt a lehetőség, hogy megéld, milyen az, amikor 3 szakember csak Veled foglalkozik, hogy még jobb légy.

Tovább…

Kommunikáció a hétköznapokban

Szavaink nemcsak a külvilágnak szólnak, de önmagunkról is sok információt elárulnak saját magunknak. A tudatos kommunikáció egyszerűbbé teszi mindennapi életünket, és hatékonyabbá kapcsolatainkat. Ismerje meg, milyen készségek rejlenek Önben, milyen eszközökkel tudja még jobbá tenni kommunikációját és kapcsolatait.

Tovább…

Egyéni coaching és tanácsadás

Mindannyian tökéletesen működünk, csak éppen nem biztos, hogy azt működtetjük tökéletesen, amit szeretnénk. Másképp szeretnéd? Az eszközök a Te kezedben vannak. Ha szeretnéd egyszerűbbé tenni az életed és hatékonyabbá munkád, ne habozz!

Tovább…

Stylist

Ha először találkozunk valakivel, a rólunk alkotott kép 93 %-át külső megjelenésünk alapján alkotja. Jó közérzetünk kialakításához nagyon fontos, hogy a kiválasztott ruhában jól érezzük magunkat, és saját megítélésünk szerint magabiztosak, jó kiállásúak legyünk. Célunk összhangot teremteni külsőnk és belsőnk között.

Tovább…

Testtudatosság Alexander módszerrel

Az Alexander-technika tudatos testhasználatot, „önmagam használatának” javítását tanítja, de sokkal több egy testtartás változásnál.  Gondolkodásmódot, harmóniát, egységet, egyensúlyt, javuló energiaszintet és egészségi állapotot jelent.

Tovább…

Harmónia a párkapcsolatban

Ha most készülsz a házasságra, esetleg házasságban vagy párkapcsolatban élsz, és jobbítani szeretnél rajta, ne habozz! Gyertek el személyes tanácsadásra, ahol megbeszéljük azokat a területeket az életetekből, amik most gondot okoznak nektek!

Tovább…