Alkosd meg Önmagad – a Komplex átalakulás útja

Egy nap, ami Rólad szól!

3 szakember csak Veled foglalkozik…
…hogy még jobb lehess!

A sikeres emberek egyik közös tulajdonsága a folyamatos fejlődés, a változás és változtatás el nem múló lendülete. Ha Te is szeretnél folyamatosan fejlődni és készen állsz a változásra, most itt a lehetőség, hogy megéld, milyen az, amikor minden Rólad szól, és segít abban, hogy még jobb légy. Ragadd meg!

A sikeres emberek pontosan tudják, hogy sikerük titka legfőképpen abban rejlik, hogy hatékonyan tudnak kommunikálni,  és ezzel hatnak az emberekre.

Három szakember – kommunikációs tanácsadó, Alexander-féle testtudatosság szakértő és stylist – divattervező művész –Veled együtt  dolgozik azon, hogy

„A legjobb Önmagad felé” személyes kommunikációs és stílusfejlesztő programban:

Az út  Önmagad felé minden nap új élményeket, kalandokat és sikereket rejt számodra.

Legyen egy nap, ami csak Rólad szól! Szakadj ki egy napra a hétköznapok megszokott ritmusából! Lásd, halld, érezd, mit jelez tested, lelked és szellemed, s hozd létre magadban az új harmóniát!

 Változni sosincs túl későn, sosincs túl korán. Változz velünk Most!

Jelentkezem 

A programot egy előre megbeszélt napon tartjuk. Reggel 9-kor kezdünk és 17:30-ig vagyunk együtt.

A nap végére tele leszel élményekkel, rájössz, hogy mennyi mindent tudtál eddig is, csak nem használtad vagy nem rendszeresen, s arra is, hogy mennyi mindent csinálsz már most jól, és hogyan tudod a legjobb tulajdonságaidat még jobban kiemelni.

Ha nem szeretsz korán kelni, természetesen később kezdünk, s ha neked úgy kényelmesebb, akár két napra elosztva is meg tudjuk tartani a teljes programot.

A program ára:    145.000,- Ft + Áfa

Ha kérdésed van írj: info@valtoznijo.hu vagy hívj fel telefonon:  Görög Mása 06 30 9716749