Harmónia a párkapcsolatban

Párosan szép az élet

A házasság és minden párkapcsolat – csapatmunka

Ha párkapcsolatban élsz, és jobbítani szeretnél rajta, ne habozz! Gyere el a pároddal vagy egyedül, és az előadás végére átlátod, mit is tehetsz azokkal a helyzetekkel, életterületekkel, amik most gondot okoznak Nektek!

– Szeretnél egyszerre lenni egy csapat nélkülözhetetlen tagja és önálló egyéniség?
– Szeretnéd megtanulni, hogyan éld meg ünnepként a hétköznapokat?
– Szeretnéd megélni a tökéletes szabadság élményét a párkapcsolatodban?

A választás a TE kezedben van!

Egy jó kapcsolatban egyéniségünk kiteljesedik, egyre jobban megismerjük és megszeretjük önmagunkat. Így leszünk képesek jól szeretni másokat is. Ehhez azonban folyamatos közös munkára van szükség, hogy ápoljuk kapcsolatunkat. s ez nem megy másképp, minthogy időt  és energiát áldozunk rá, s ezzel önmagunkra.

Gondoljuk végig együtt, mit jelent, hogy felelősséget vállalsz Magadért, s mit tegyél, hogy megőrizd a szeretetet, közösen vállalt értékeiteket, és előrelásd a hosszú, boldog közös életet.

Nem ígérünk évi 365 nap boldogságot nehézségek nélkül. Azt ígérjük, hogy megtanuljátok,

Az előadás és a mini-workshop időtartama:  3 óra

Időpontok: A helyzetre való tekintettel még nem hirdetjük meg. Amint biztonságosan tudunk személyes programokat tartani, tudatjuk az időpontot. Addig is vigyázzatok magatokra!!!

Áprilisban online formában fogjuk megtartani a Facebook-on. A pontos időpontot hamarosan kiírjuk. Kövess minket, és csatlakozz a csoporthoz.

Mennyibe kerül:        a neten díjmentes 🙂

Jelentkezni lehet:      e-mailben: info@valtoznijo.hu vagy kattints ide: Jelentkezem

Telefonon:

+36 30 9716 749             Görög Mása