Változni Jó, nem változni unalmas!

“A különbség a között, amit megteszünk és amire képesek lennénk, megváltoztathatná a világot.” (Mahatma Gandhi)

Ahogy Tolsztoj is mondta, mindannyiunknak előbb jut eszébe megváltoztatni a világot, mint változtatni önmagunkon. Pedig akár akarjuk, akár nem, mindenképpen változunk. Ki így, ki úgy.

A tudatos változás, az új ismeretek megszerzése, azok alkalmazása, értékelése és beillesztése életünkbe a fejlődés. A fejlődés azt jelenti, hogy képes vagyok ugyanazt a helyzetet másképp látni, másképp értelmezni és megoldani, mint tegnap.

Mindannyian képesek vagyunk új ismeretek megszerzésére a világról, környezetünkről, s tudatosan alkalmazkodni is hozzájuk, ám jóval kevesebb időt és energiát fordítunkarra,hogy elinduljunk  belső  ösvényeinken, s életünk értelmét és megoldásait önmagunkban kutassuk.

A mi megoldásaink önmagunk megismeréséről, belső erőforrásaink felfedezéséről és alkalmazásáról szólnak, s céljuk a boldogabb és öntudatosabb élet, a külvilággal és önmagunkkal való harmónia megteremtése.

Foglalkozunk testünkkel és lelkünkkel, szavainkkal és mozdulatainkkal, kommunikációnkkal és hiedelmeinkkel, öltözetünkkel és egyéni stílusunkkal.

Tarts velünk, és élvezd a változás örömeit!

 

Hozzászólások

1 hozzászólás érkezett

 1. #1/
  Sentimancho 

  Hi,
  really good topic for a website !
  I guess what you’ll write here will be usefull to a lot of people
  I will follow your site on a regular basis to stay informed.
  Thank you !

  Sentimancho

Szóljon hozzá Ön is!