A harmónia megteremtése

3 nap, ami más, mint a többi

Kiegyensúlyozó együttlét a lelki és fizikai harmónia helyreállítására

Szakadjunk ki a hétköznapokból, és figyeljünk önmagunkra!

Hallgassuk, mit mond a testünk, lelkünk és szellemünk!

Hagyjunk időt a feltöltődésre, és egyszerűen érezzük jól magunkat!

 Mi kell hozzá?

Gyönyörű környezet, remek társaság és jó programok!

A foglalkozásokat vezetik:

Bátori Zsuzsanna– Alexander-technika tanár
Görög Mária –tréner, kommunikációs szakértő
Torma Éva – képzőművész, művészetterapeuta

A tréning időpontja: A helyzetre való tekintettel még nem hirdetjük meg. Amint biztonságosan tudunk személyes programokat tartani, tudatjuk az időpontot. Addig is vigyázzatok magatokra!!!

Helyszín:      Budapest, 

A tréning nem bentlakásos.

Ára:    39.500,- Ft                           

Jelentkezési határidő:      

Mindhárom nap reggel 8.00 – 8:45 között reggeli mozgás – a 8 brokáttekercs gyakorlatai – és közös meditálás a koránkelőknek.

Péntek és szombat  este 18:00 – 20:00 óra között közös beszélgetések azokkal, akiknek van kedvük, energiájuk és tartogatnak némi kíváncsiságot még a nap végére is mielőtt hazatérnének.

Napközben kávé, tea, üdítők és rágcsálnivalók állnak rendelkezésetekre. 

 Mentális beállítottságunk, napi hangulatunk vagy éppen aktuális helyzetünk alapján láthatjuk világunkat hol jobbnak, hol rosszabbnak. Egyet azonban nem tudunk elkerülni, s az a saját felelősségünk saját és környezetünk sorsáért, állapotáért. Mindannyian mást és mást tudunk, mást és mást tartunk fontosnak, mást és mást adhatunk. S ebből a sokféleségből alakul ki aztán az összkép, ami teljessé teszi életünket.

Nyári barátságprogramunk célja, hogy fejlesszük kreativitásunkat, és újraélesszük magunkban a gyermeki öröm és tisztaság, a nyitott és szabad gondolkodás készségét. Így fogunk rátalálni igazi Önmagunkra.

Programunk a négy évszakhoz kapcsolódóan négy tréningből áll, melyek az aktív pihenés és játékos kísérletezés útján történő új tudás és tapasztalatok sorozatát nyújtják.