Alkosd tovább Önmagad!

Ezen a hétvégén továbbhaladsz azon az úton, melyen az Alkosd meg Önmagad programban elindultál. Itt már összehangolva alkalmazzuk azt a tudást, amit az első tréningen megtanultál. Konkrét helyzeteket fogunk elemezni, átélni és újjáélni; vagyis olyanná alkotni, amilyennek szeretnéd. Megtapasztalod, hogyan érzed Magad az új viselkedésedben, és hogyan érzi magát közben környezeted, vagyis megalkotjuk közösen azt a nyitott kommunikációs rendszert, amelyet a jövőben TE Magad is képes leszel továbbalakítani.

Ezen a hétvégén egy új területet is bevontunk az önismereti folyamatba. Ahhoz, hogy még tovább megnyisd Önmagad Önmagad számára, meghívtuk Torma Éva művészetterapeutát, akivel egy félnapos alkotási folyamatban jutsz el olyan belső felismerésekre, melyekre csak egy nyitott alkotó állapotban vagy meditáció során tudsz szert tenni.

Az “Alkosd tovább Önmagad!” tréningen lesz lehetőséged arra is, hogy együtt dolgozz és megismerd azokat, akikkel az első alkalommal nem tudtál kapcsolatot teremteni, mert ebben a 2 napos folyamatban most mindannyian együtt dolgozunk – folyamatosan változó párokban és kiscsoportokban gyakorolunk, majd közösen elemezzük és alakítjuk Önmagunkat.

Az “Alkosd tovább Önmagad!” programban nemcsak belső élményekre, de külső megerősítésre és szembesülésre is készülj, mert a kiinduló helyzetet és a záró gyakorlatot felvesszük, így kívülről is láthatod – hallhatod Magad, és később is visszanézheted a változást. (Természetesen közösen csak akkor fogunk Téged megbeszélni és elemezni, ha Te ehhez hozzájárulsz. Ha úgy érzed, hogy ezt nem szeretnéd, abban az esetben otthon, Önmagad tudod végignézni a Rólad készült felvételeket, melyeknek a letöltő linkjét megkapod.)

Trénereid: Görög Mása – Bátori Zsuzsanna – Torma Éva

Időpontok: A helyzetre való tekintettel még nem hirdetjük meg. Amint biztonságosan tudunk személyes programokat tartani, tudatjuk az időpontot. Addig is vigyázzatok magatokra!!!

(szombat- vasárnap) 9.30 – 17.30    Jelentkezem

Helyszín:      Budapest, 2. ker.

Mennyibe kerül:        42.500,- Ft / fő /  két nap

A jelentkezéshez kérjük, hogy az 15.000,- Ft előleget proforma számla ellenében utald át számlánkra. Amennyiben Áfás számlát kérsz, kérjük, jelezd!

Jelentkezési határidő:

Maximális csoportlétszám: 15 fő

Szeretnéd, ha a három szakember csak Veled foglalkozna? Semmi akadálya! Lépj át ide…

Ha még több információra van szükséged,

hívj minket:   +36 30 9716 749      Görög Mása

vagy írj e-mailtinfo@valtoznijo.hu

Örömmel válaszolunk.